18.5.07

Les oportunitats són com les postes de Sol

Diuen que "les oportunitats són com les postes de sol, que si esperes molt té les perds". I en canvi moltes vegades esperem dia rera dia que passin coses que no volem que passin i que, probablement, mai pasaran, a menys en que ens capfiquem tant en que així sigui que provoquem que al final passin..

Es veu que l'home és l'únic animal que s'anticipa als problemes abans de que arrivin. Un animal no es preocuparà per ser deborat per un lleopard a menys que aquest estigui prou aprop com per olorar-lo o veure'l. En canvi l'home, abans de veure'l o presentir-lo ja reflexiona sobre l'existència d'aquest , es protegeix, i por arrivar i perdre el son per por que ataqui de nit. Els humans passem gran part del nostre temps preocupant-nos de problemes que encara no han aparegut.

Per això val més estar atent a les oportunitats que passen i no badar, perquè aquestes sí que no ens esperaran. En canvi, les coses que no voldríem que passessin mai, si han de venir ja ho faran, i em sembla que a elles tant els és que ningú les esperi...

Així que estigues atent, el Sol es pot pondre mentre et protegeixes per si et cau un meteorit al cap.

No hay comentarios: